36-годишната Риана се завърна на сцената. Но първото й представяне след Супербоул,

...
36-годишната Риана се завърна на сцената. Но първото й представяне след Супербоул,
Коментари Харесай

Риана пя за най-богатия човек в Индия за 6 млн. долара ВИДЕО

36-годишната Риана се завърна на сцената. Но първото й показване след Супербоул, което пристигна преди раждането на второто й дете, беше на предсватбеното празненство за сина на най-богатия човек в Индия. Певицата получи 6 милиона $ за 90-минутния сет. 

X (Twitter) разгласява фрагменти от осъществяването на 36-годишната певица на сцената по време на тридневното празненство. В един от клиповете тя може да бъде забелязана да пее мегахита си от 2011 година с Калвин Харис We Found Love.



Собственикът на марката Fenty даде частен концерт на предсватбеното празненство на Анант Амбани и Радхика Мърчант, пише Daily Mail. Нетното положение на бащата на Анант Мукеш Амбани се прави оценка на 114 милиарда $.

Риана извърши 19 песни, в това число някои от най-големите си шлагери, B*** Better Have My Money, Work, All Of The Lights и finally Diamonds. Певицата излетя от Джамнагар рано сутринта в събота, където сподели на чакащите кореспонденти, че „ няма самообладание да се върне “.

Риана добави: " Обичам Индия. Шоуто беше най-хубавото. Не съм правила същинско шоу от осем години. Ето за какво желая да се върна. "

Риана театралничи на летището с почитатели и полицайки.

И по време на шоуто тя сподели: „ Благодарение на това семейство Амбани, аз съм тук довечера в чест на Анант и Радхика. Благодаря ви, че ме поканихте тук. Бог да благослови вашия съюз. Желая ви всичко най-хубаво. Поздравления! “

Риана напусна залата след осъществяването си в нежно розова рокля с тюркоазен шал.



Предсватбеното празненство беше ужасно. Иванка Тръмп и брачният партньор й Джаред Кушнър, Марк Зукърбърг и брачната половинка му Присила Чан, Бил Гейтс и някогашната му брачна половинка Мелинда пристигнаха да поздравят Анант и Радика.



Тридневното празненство включваше акробати на Cirque do Soleil, светлинно шоу и шоу с дрон.

Гостите се любуваха и на коктейли и обилна вечеря, приготвена от 100 готвачи, долетяли особено за случая.

Партито на Анант и Радика ще коства на родителите им 150 милиона $. Самата женитба ще се състои в средата на лятото.

she just don’t give a fuck????????
— ✯ (@crispypunxni)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР